Equip



Jordi Sànchez
Soci fundador i Responsable de projectes
Llicenciat en Ciències Biològiques i Diplomat en Gestió i Conservació d’Espais Naturals. Membre del Col·legi de Biòlegs de Catalunya, de l’Associació Catalana d’Oceanògrafs, del grup d’experts del MedPan, de la Xarxa Ibèrica d’algues nocives i biotoxines i perit oficial del Departament de Justícia especialitzat en vida marina. Responsable de treballs relacionats amb hàbitats submarins i espècies relacionades, camps de boies de fondeig i estudis de compatibilitat amb Estratègies Marines.



Mariluz Parga
Sòcia fundadora i Responsable de projectes
Llicenciada en Veterinària; Màster en Clínica i Conservació de Fauna Silvestre. Membre del SSC Wildlife Health Specialist Group i del Marine Turtle Specialist Group de la UICN, de la International Sea Turtle Society, i de la Xarxa Europea EUROWA. Responsable de treballs de medicina de conservació i relacionats amb tortugues marines i pesqueres, així com de preparació davant esdeveniments amb fauna petroliejada.



Carla A. Chicote
Sòcia fundadora i Responsable de projectes
Enginyera Agrònoma; Màster en Gestió d’Ecosistemes Costaners i Marins; Màster en Ciències de la Mar: Oceanografia i Gestió del medi marí i Postgrau en SIG ambiental. Membre de la Junta de la European Cetacean Society. Responsable de treballs relacionats amb mamífers marins i els seus impactes, acústica marina, coordinació de MMO i PAM, així com anàlisi de dades i projectes SIG.



Àlex Bartolí
Soci fundador i consultor extern
Llicenciat en Biologia amb especialitat en Biologia Animal. Delegat per a Espanya de la European Elasmobranch Association i membre del SSC Shark Specialist Group de la IUCN. Responsable de treballs de consultoria en pesqueries i projectes de conservació de taurons i rajades.



Juanita Z. Pujana
Responsable de projectes
Llicenciada en Biologia; Màster en Gestió d’Ecosistemes Marins i Costaners i Doctora en Educació Ambiental. Té una llarga experiència en la gestió i execució de projectes relacionats amb l’educació per a la conservació, la cultura oceànica, la participació ciutadana i la comunicació científica a nivell local, nacional i europeu. La seva experiència està molt lligada a l’enfortiment de xarxes de contactes i a la producció de recursos innovadors.



Andreu Dalmau
Tècnic Sènior de projectes
Llicenciat en Ciències Ambientals; Màster en Ciències de la Mar: Oceanografia i Gestió del Medi marí; Bus Professional de Petita Profunditat. Membre de la Xarxa europea EUROWA. Tècnic en projectes relacionats amb hàbitats submarins i espècies relacionades, preparació davant esdeveniments amb fauna petroliejada i educació ambiental marina.



Natàlia Amigó
Tècnica de projectes
Llicenciada en Biologia; Màster en Enginyeria Ambiental. Membre de la European Cetacean Society i de la Societat Espanyola de Cetacis. Tècnica de projectes relacionats amb l’estudi de mamífers marins, les seves amenaces i impactes per la interacció amb pesqueries, així com anàlisis de dades i treballs SIG, sempre aplicat a la conservació de mamífers marins.



Tecla Maggioni
Tècnica de projectes
Llicenciada en Biologia; Màster en Oceanografia i Gestió del Medi marí; Màster en Ciències Marines. Membre del Ocean Literacy Task Team del programa Early Career Ocean Professional (ECOPs). Tècnica de projectes relacionats amb conservació del medi marí a través de la participació ciutadana, la divulgació i l’educació ambiental, amb un especial interès en les noves tecnologies.



Natxo Navarro
Tècnic de projectes
Graduat en Biologia; Màster en Ciències del Mar: Oceanografia i Gestió del medi marí; Bus Professional de Petita Profunditat. Tècnic de projectes relacionats amb hàbitats submarins i espècies relacionades i amb l’educació ambiental marina.
Col·laboradors externs



Julia Vera
Llicenciada en Ciències empresarials i MSc en Economia Ambiental per la Universitat d’Amsterdam (Països Baixos). Després de quinze anys d’experiència en l’àmbit de la sostenibilitat, actualment treballa com a consultora internacional especialitzada en el sector del Turisme, abordant tant la integració de la sostenibilitat en els criteris de posicionament estratègic i gestió de les destinacions turístiques, com el desenvolupament de productes i serveis turístics vinculats a l’economia “verda”.



Sandra Andraka
Llicenciada en Biologia per la Universitat Complutense de Madrid, amb una especialització de postgrau en Planificació rural en funció del medi ambient pel Centre d’Alts Estudis de la Mediterrània (CIHEAM). Ha treballat més de catorze anys en temes de conservació marina i gestió de pesqueries a Llatinoamèrica, en processos orientats a resultats i construcció de solucions participatives, integrant sectors públic i privat.



Pere Artís
Enginyer de Telecomunicació per la UPC, especialista en acústica, soroll i vibracions. Acredita una sòlida experiència de més de quinze anys en consultoria i formació. Actualment, és gerent de Keacoustics, enginyeria especialitzada en acústica. Els seus interessos inclouen modelitzacions de la propagació del so subaquàtic, mesuraments, gestió de la contaminació acústica ambiental i xarxes de monitoratge acústic. Apassionat de l’acústica, membre de Telecos.cat i de l’Associació Catalana de Consultors Acústics, participa en la redacció de legislació.



Manuel Castellote
Doctor en biologia, especialitzat en bioacústica. Actualment, treballa en el “Laboratori de Mamífers Marins” del NOAA a Alaska. Els seus interessos d’investigació inclouen l’aplicació de tècniques acústiques per a l’estudi de l’ecologia de cetacis de cara a la seva conservació, així com l’efecte del soroll antropogènic en la comunicació dels cetacis.



Ignasi Nuez
Biòleg i Màster en “Gestió i conservació de la biodiversitat”. A SUBMON ha col·laborat en projectes relacionats amb l’estudi de cetacis i amb el sector pesquer de la Costa Brava.