Socis

Equip tècnic

Andreu_Dalmau_tecnico
Andreu Dalmau

Ambientòleg, Màster en “Ciències del mar: oceanografia i gestió del medi marí” i bussejador professional. A SUBMON participa en projectes relacionats amb l’estudi i la conservació d’hàbitats submarins i amb l’educació ambiental.

nat 3
Natàlia Amigó

Biòloga i Màster en Enginyeria Ambiental. A SUBMON participa principalment en projectes relacionats amb l’estudi i la conservació de cetacis.

image1
Tecla Maggioni

Graduada en Ciències Biològiques per la Universitat de Milan-Bicocca i Màster en Oceanografia i Gestió del Medi Marí per la Universitat de Barcelona. A SUBMON participa en projectes de conservació, divulgació i educació.

IMG_9170_edited
Sara Fernández

Graduada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat de Rovira i Virgili de Tarragona i Postgrau en Disseny Gràfic. La feina que desenvolupa a SUBMON s’emmarca dins l’àrea de Comunicació i Màrqueting.

IMG-20190927-WA0018 (2)
Pau Gómez

Graduat en Màrqueting i Comunicació Empresarial per la Universitat de Vic, Universitat Central de Catalunya.  La feina que desenvolupa a SUBMON s’emmarca en l’àrea de màrqueting, comunicació i captació de fons no compromesos.

El Pau està contractat gràcies a la subvenció de la Generalitat de Catalunya ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol, per a la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. Aquesta subvenció està cofinançada per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%. “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur”.

Foto Dani San Roman
Daniel San Román

Graduat en Ciències del Mar per la Universitat de Barcelona.  La feina que desenvolupa a SUBMON s’emmarca en l’àrea de projectes.

El Daniel està contractat gràcies a la subvenció de la Generalitat de Catalunya ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol, per a la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. Aquesta subvenció està cofinançada per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%. “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur”.

Col·laboradors externs

Sandra-Andraka-colaboradora
Sandra Andraka

Llicenciada en Biologia per la Universitat Complutense de Madrid, amb una especialització de postgrau en Planificació rural en funció del medi ambient pel Centre d’Alts Estudis de la Mediterrània (CIHEAM)

Ha treballat més de 14 anys en temes de conservació marina i gestió de pesqueries a Llatinoamèrica, en processos orientats a resultats i construcció de solucions participatives, integrant sectors públic i privat.

Julia Vera

Llicenciada en Ciències empresarials i MSc en Economia Ambiental per la Universitat d’Amsterdam (Països Baixos).

Després de 15 anys d’experiència en l’àmbit de la sostenibilitat, actualment treballa com a consultora internacional especialitzada en el sector del Turisme, abordant tant la integració de la sostenibilitat en els criteris de posicionament estratègic i gestió de les destinacions turístiques, com el desenvolupament de productes i serveis turístics vinculats a l’economia “verda”.

Julia-Vera-colaboradora1 (1)
Ignasi_Nuez_tecnic
Ignasi Nuez

Biòleg i Màster en “Gestió i conservació de la biodiversitat”. A SUBMON col·labora en projectes relacionats amb l’estudi de cetacis i amb el sector pesquer de la Costa Brava.

Manuel Castellote

Doctor en biologia, especialitzat en bioacústica. Actualment treballa en el “Laboratori de Mamífers Marins” del NOAA aAlaska.

Els seus interessos d’investigació inclouen l’aplicació de tècniques acústiques per a l’estudi de la ecologia de cetacis de cara a la seva conservació, així com l’ efecte del soroll antropogènic en la comunicació dels cetacis.

MCastellote (1)
FOTO OFICIAL Pere Artís
Pere Artis

Enginyer de Telecomunicació per la UPC, especialista en acústica, soroll i vibracions. Acredita una sòlida experiència de més de 15 anys en consultoria i formació. Actualment és gerent de Keacoustics, enginyeria especialitzada en acústica.

Els seus interessos inclouen modelitzacions de la propagació del so subaquàtic, mesuraments , gestió de la contaminació acústica ambiental i xarxes de monitorització acústica. Apassionat de l’acústica, membre de Telecos.cat i de l’Associació Catalana de Consultors Acústics, participa en la redacció de legislació.