Socis

Equip tècnic

Andreu_Dalmau_tecnico
Andreu Dalmau

Ambientòleg i Màster en “Ciències del mar: oceanografia i gestió del medi marí”. A SUBMON participa en projectes relacionats amb l’estudi i la conservació d’hàbitats submarins i amb l’educació ambiental.

TojeiroFormosoAlba_FotoWeb-1
Alba Tojeiro

Biòloga i Màster en Oceanografía i Gestió del Medi Marí. A SUBMON participa a l’àrea de projectes de conservació, divulgació i educació.

Natxo-Navarro-1170x878
Natxo Navarro

Biòleg, Màster en Oceanografia i Gestió del Medi Marí i bussejador professional. A SUBMON participa en projectes relacionats amb l’estudi i la conservació d’hàbitats submarins i amb l’educació ambiental.

Abdou-1001x1024
Abdoulaye Bailo Diallo

Titulat del CFGS en Administració i Finances, en l’Institut de Torre de Malla (Barcelona) i graduat en Relacions Laborals. La feina que desenvolupa a SUBMON s’emmarca dins l’àrea d’Administració i de Recursos Humans.

Juanita-Zorrilla-e1575537172688_edited
Juanita Zorrilla

Llicenciada en biologia, MSc en Gestió Marina i PhD en Educació Ambiental per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Té més de 10 anys d’experiència en la realització de projectes d’investigació en educació ambiental i comunicació científica a nivell estatal, europeu i en projectes de cooperació internacional per al desenvolupament, dins de l’àmbit d’àrees marines protegides.

Sara Fernandez
Sara Fernández

Graduada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat de Rovira i Virgili, de Tarragona i Màster en Disseny Gràfic. La feina que desenvolupa a SUBMON s’emmarca dins l’àrea de Comunicació i Màrqueting.

E

Col·laboradors externs

Sandra-Andraka-colaboradora
Sandra Andraka

Llicenciada en Biologia per la Universitat Complutense de Madrid, amb una especialització de postgrau en Planificació rural en funció del medi ambient pel Centre d’Alts Estudis de la Mediterrània (CIHEAM)

Ha treballat més de 14 anys en temes de conservació marina i gestió de pesqueries a Llatinoamèrica, en processos orientats a resultats i construcció de solucions participatives, integrant sectors públic i privat.

Julia Vera

Llicenciada en Ciències empresarials i MSc en Economia Ambiental per la Universitat d’Amsterdam (Països Baixos).

Després de 15 anys d’experiència en l’àmbit de la sostenibilitat, actualment treballa com a consultora internacional especialitzada en el sector del Turisme, abordant tant la integració de la sostenibilitat en els criteris de posicionament estratègic i gestió de les destinacions turístiques, com el desenvolupament de productes i serveis turístics vinculats a l’economia “verda”.

Julia-Vera-colaboradora1 (1)
Roger-Pares-colaborador
Roger Parés

Llicenciat en Ciències del mar (Farleigh Dickinson University).

Té més de 10 anys d’experiència com a tècnic en projectes ambientals i hidrogràfics en l’àmbit marí i costaner.

Manuel Castellote

Doctor en biologia, especialitzat en bioacústica. Actualment treballa en el “Laboratori de Mamífers Marins” del NOAA aAlaska.

Els seus interessos d’investigació inclouen l’aplicació de tècniques acústiques per a l’estudi de la ecologia de cetacis de cara a la seva conservació, així com l’ efecte del soroll antropogènic en la comunicació dels cetacis.

MCastellote (1)
Ignasi_Nuez_tecnic
Ignasi Nuez

Biòleg i Màster en “Gestió i conservació de la biodiversitat”. A SUBMON col·labora en projectes relacionats amb l’estudi de cetacis i amb el sector pesquer de la Costa Brava.