Equip

Jordi Sànchez SUBMON

Jordi Sànchez

Soci fundador i Responsable de projectes

Llicenciat en Ciències Biològiques i Diplomat en Gestió i Conservació d’Espais Naturals. Membre del Col·legi de Biòlegs de Catalunya, de l’Associació Catalana d’Oceanògrafs, del grup d’experts del MedPan, de la Xarxa Ibèrica d’algues nocives i biotoxines i perit oficial del Departament de Justícia especialitzat en vida marina. Responsable de treballs relacionats amb hàbitats submarins i espècies relacionades, camps de boies de fondeig i estudis de compatibilitat amb Estratègies Marines.

Mariluz Parga SUBMON

Mariluz Parga

Sòcia fundadora i Responsable de projectes

Llicenciada en Veterinària; Màster en Clínica i Conservació de Fauna Silvestre. Membre del SSC Wildlife Health Specialist Group i del Marine Turtle Specialist Group de la UICN, de la International Sea Turtle Society, i de la Xarxa Europea EUROWA. Responsable de treballs de medicina de conservació i relacionats amb tortugues marines i pesqueres, així com de preparació davant esdeveniments amb fauna petroliejada.

Carla A. Chicote SUBMON

Carla A. Chicote

Sòcia fundadora i Responsable de projectes

Enginyera Agrònoma; Màster en Gestió d’Ecosistemes Costaners i Marins; Màster en Ciències de la Mar: Oceanografia i Gestió del medi marí i Postgrau en SIG ambiental. Membre de la Junta de la European Cetacean Society. Responsable de treballs relacionats amb mamífers marins i els seus impactes, acústica marina, coordinació de MMO i PAM, així com anàlisi de dades i projectes SIG.

Alex Bartolí SUBMON

Àlex Bartolí

Soci fundador i consultor extern

Llicenciat en Biologia amb especialitat en Biologia Animal. Delegat per a Espanya de la European Elasmobranch Association i membre del SSC Shark Specialist Group de la IUCN. Responsable de treballs de consultoria en pesqueries i projectes de conservació de taurons i rajades.

Eva-Flores SUBMON

Eva Flores

Sòcia fundadora i Responsable d’Administració

Diplomada en Ciències Empresarials. Responsable d’administració, financera i de recursos humans a SUBMON, portant la gestió econòmica de tots els seus projectes nacionals i internacionals.

Juanita Z. Pujana

Juanita Z. Pujana

Responsable de projectes

Llicenciada en Biologia; Màster en Gestió d’Ecosistemes Marins i Costaners i Doctora en Educació Ambiental. Té una llarga experiència en la gestió i execució de projectes relacionats amb l’educació per a la conservació, la cultura oceànica, la participació ciutadana i la comunicació científica a nivell local, nacional i europeu. La seva experiència està molt lligada a l’enfortiment de xarxes de contactes i a la producció de recursos innovadors.

Andreu_Dalmau_SUBMON

Andreu Dalmau

Tècnic Sènior de projectes

Llicenciat en Ciències Ambientals; Màster en Ciències de la Mar: Oceanografia i Gestió del Medi marí; Bus Professional de Petita Profunditat. Membre de la Xarxa europea EUROWA. Tècnic en projectes relacionats amb hàbitats submarins i espècies relacionades, preparació davant esdeveniments amb fauna petroliejada i educació ambiental marina.

Natàlia Amigó SUBMON

Natàlia Amigó

Tècnica de projectes

Llicenciada en Biologia; Màster en Enginyeria Ambiental. Membre de la European Cetacean Society i de la Societat Espanyola de Cetacis. Tècnica de projectes relacionats amb l’estudi de mamífers marins, les seves amenaces i impactes per la interacció amb pesqueries, així com anàlisis de dades i treballs SIG, sempre aplicat a la conservació de mamífers marins.

Tecla Maggioni SUBMON

Tecla Maggioni

Tècnica de projectes

Llicenciada en Biologia; Màster en Oceanografia i Gestió del Medi marí; Màster en Ciències Marines. Membre del Ocean Literacy Task Team del programa Early Career Ocean Professional (ECOPs). Tècnica de projectes relacionats amb conservació del medi marí a través de la participació ciutadana, la divulgació i l’educació ambiental, amb un especial interès en les noves tecnologies.

Dani San Roman SUBMON

Dani San Roman

Tècnic de projectes

Graduat en Ciències de la Mar; Màster en Biologia Marina. Tècnic de projectes relacionats amb l’estudi i conservació de mamífers marins i hàbitats submarins i amb la divulgació i educació ambiental enfocada a escolars.

Sara Fernández SUBMON

Sara Fernández

Responsable de Comunicació

Graduada en Publicitat i Relacions Públiques i Postgraduada en Disseny Gràfic. Responsable de l’Àrea de Comunicació de l’entitat.

María Verdugo SUBMON

María Verdugo

Tècnica de comunicació de projectes

Graduada en Relacions Internacionals i Traducció i Interpretació; Màster en Comunicació Corporativa i Estratègica. Treballa en l’Àrea de Comunicació de l’entitat.

Cristiana Scanu SUBMON

Cristiana Scanu

Consultora Social MediaCommunity Manager

Social Media Manager i Llicenciada en Estudis Internacionals, col·labora amb l’Àrea de Comunicació de SUBMON com a Consultora Social Media i Community Manager.

Col·laboradors externs

Julia-Vera-colaboradora1 (1)

Julia Vera

Llicenciada en Ciències empresarials i MSc en Economia Ambiental per la Universitat d’Amsterdam (Països Baixos). Després de quinze anys d’experiència en l’àmbit de la sostenibilitat, actualment treballa com a consultora internacional especialitzada en el sector del Turisme, abordant tant la integració de la sostenibilitat en els criteris de posicionament estratègic i gestió de les destinacions turístiques, com el desenvolupament de productes i serveis turístics vinculats a l’economia “verda”.

Sandra-Andraka-colaboradora

Sandra Andraka

Llicenciada en Biologia per la Universitat Complutense de Madrid, amb una especialització de postgrau en Planificació rural en funció del medi ambient pel Centre d’Alts Estudis de la Mediterrània (CIHEAM). Ha treballat més de catorze anys en temes de conservació marina i gestió de pesqueries a Llatinoamèrica, en processos orientats a resultats i construcció de solucions participatives, integrant sectors públic i privat.

FOTO OFICIAL Pere Artís

Pere Artís

Enginyer de Telecomunicació per la UPC, especialista en acústica, soroll i vibracions. Acredita una sòlida experiència de més de quinze anys en consultoria i formació. Actualment, és gerent de Keacoustics, enginyeria especialitzada en acústica. Els seus interessos inclouen modelitzacions de la propagació del so subaquàtic, mesuraments, gestió de la contaminació acústica ambiental i xarxes de monitoratge acústic. Apassionat de l’acústica, membre de Telecos.cat i de l’Associació Catalana de Consultors Acústics, participa en la redacció de legislació.

Ignasi_Nuez_tecnic

Ignasi Nuez

Biòleg i Màster en “Gestió i conservació de la biodiversitat”. A SUBMON ha col·laborat en projectes relacionats amb l’estudi de cetacis i amb el sector pesquer de la Costa Brava.