El nostre principal objectiu és millorar la relació entre la societat i l’oceà per a promoure l’ús sostenible del medi marí.

A través de quatre línies bàsiques, que inclouen diversos projectes, busquem desenvolupar i implementar plans d’acció que promoguin la conscienciació i conservació amb la finalitat de protegir la vida marina.

Conservació i Biodiversitat Marina

La biodiversitat marina o diversitat biològica marina és el terme que defineix la gran diversitat de vida que inclou a tots els ecosistemes, espècies microscòpiques i macroscòpiques i poblacions que habiten al medi marí. 

A SUBMON desenvolupem diversos projectes de conservació de la biodiversitat marina i treballem per a prevenir la pèrdua de la diversitat biològica del Mediterrani i dels oceans en general.

Restauració, millora i mitigació de l’impacte en ecosistemes marins

Els impactes ambientals són la conseqüència d’activitats com els sistemes de fondeig de vaixells, la contaminació per abocament d’aigües residuals urbanes, la pesca o la construcció costanera, entre d’altres.

SUBMON desenvolupa avaluacions d’impacte ambiental, plans d’acció, campanyes, millores legislatives i elaboracions de documents tècnics per millorar aquesta situació.

PROJECTES D'EDUCACIÓ AMBIENTAL I TALLERS FORMATIUS

Educació ambiental i tallers formatius

A través de l’educació, amb un enfoc participatiu, busquem que els ciutadans que s’involucren en els nostres projectes i campanyes desenvolupin habilitats de pensament crític, consciència ambiental i s’empoderin.

Tots els projectes educatius de SUBMON estan dissenyats i implementats amb un objectiu principal: Crear un canvi real, respectuós i a llarg termini en la relació entre els diferents públics i l’oceà.

PROJECTES DE PROMOCIÓ D'ACTIVITATS SOSTENIBLES AMB EL MEDI MARÍ

Promoció d'activitats sostenibles amb el medi marí

La conservació dels ecosistemes marins s’ha convertit en una prioritat no només per als científics, sinó també per als ciutadans i els responsables polítics.

SUBMON desenvolupa intervencions nacionals i internacionals, involucrant a diferents actors interessats en espais de debats multisectorials, amb la finalitat de desenvolupar solucions interdisciplinàries que ajudin a protegir i sensibilitzar sobre les diferents espècies marines.

Projectes de SUBMON