El nostre principal objectiu és millorar la relació entre la societat i l’oceà per a promoure l’ús sostenible del medi marí.

A través de quatre línies bàsiques, que inclouen diversos projectes, busquem desenvolupar i implementar plans d’acció que promoguin la conscienciació i conservació amb la finalitat de protegir la vida marina.

A SUBMON desenvolupem diversos projectes de conservació de la biodiversitat marina i treballem per a prevenir la pèrdua de la diversitat biològica del Mediterrani i dels oceans en general.

SUBMON desenvolupa avaluacions d’impacte ambiental, plans d’acció, campanyes, millores legislatives i elaboracions de documents tècnics per millorar aquesta situació.

PROJECTES D'EDUCACIÓ AMBIENTAL I TALLERS FORMATIUS

A través de l’educació, amb un enfoc participatiu, busquem que els ciutadans que s’involucren en els nostres projectes i campanyes desenvolupin habilitats de pensament crític, consciència ambiental i s’empoderin.

PROJECTES DE PROMOCIÓ D'ACTIVITATS SOSTENIBLES AMB EL MEDI MARÍ

SUBMON desenvolupa intervencions nacionals i internacionals, involucrant a diferents actors interessats en espais de debats multisectorials, amb la finalitat de desenvolupar solucions interdisciplinàries que ajudin a protegir i sensibilitzar sobre les diferents espècies marines.

Projectes de SUBMON