Wildsea Europe

Existeix una necessitat real de donar visibilitat a una àmplia gamma d’experiències d’ecoturisme costaner i marí a Europa, alhora de crear una xarxa europea d’operadors turístics que fomenti activament el respecte per l’Oceà a través d’un turisme sostenible i responsable.

¿Com?

El projecte té com a objectiu crear noves oportunitats de mercat i de comercialització tant per les empreses locals de turisme nàutic com pels operadors d’ecoturisme marí, capacitant als empresaris i comunitats per mantenir la riquesa i l’ocupació local, alhora que se celebra i preserva el patrimoni natural i cultural d’Europa.

Altres elements clau del projecte inclouen l’apoderament de les petites empreses locals de les comunitats costaneres, el suport als estils de vida sostenibles, la millora de la cultura oceànica a través de la ciència ciutadana i la preservació dels ecosistemes marins.

Les següents organitzacions són sòcies de la xarxa Wildsea Europe:

– Travelecology (soci Director)
– Agència Catalana de Turisme
– Basquetour
– Donegal County Council
– Fórum Oceano
– Highland Council
– SUBMON
– Turismo de Galicia
– World Cetacean Alliance

Si estàs pensant en planejar un viatge increïble o si vols saber més sobre el projecte, visita: www.wildsea.eu.

Wildsea.eu és el resultat del “Projecte WILDSEA Europe”, un esforç europeu de cooperació públic-privada iniciat al juny de 2015 amb el suport del programa COSME de la Unió Europea, a través de l’Agència Executiva de la Petita i mitjana empresa (EASME).

“El nostre objectiu és oferir grans consells sobre aventures úniques que es puguin viure en les destinacions costaneres de tota Europa, permetent un contacte respectuós amb les espècies marines en estat salvatge, alhora que aprens sobre la seva ecologia i conservació”.