Participa en els nostres projectes

Molts dels projectes i campanyes que desenvolupem a SUBMON necessiten de la teva participació. T’agradaria participar-hi?

Albiraments de cetacis, observacions de nacres, voluntariat, neteges de platges… en aquest espai t’expliquem en quins dels projectes ens pots ajudar actualment.

SONY DSC
Projecte AHAB

El projecte té com a objectiu identificar i estudiar catxalots i altres grans cetacis a les aigües exteriors de Cap de Creus. Per això, la comparativa amb qualsevol altra observació que ens puguis aportar serà valuosa.

Fes-nos arribar els teus albiraments fets a la mediterrània: data, posició, espècie, número, hora, foto i altres fets que vulguis destacar.

mooring-Noble-Penshell-conservation-Project-submon
Observacions de nacres

Arrel de la mortalitat d’aquest mol·lusc Bivalve a la mediterrània, cada observació d’un animal viu és més que rellevant.

Fes-nos arribar la teva observació de cada nacra viva que trobis fent esnòrquel o immersió: lloc, data i fondària.

Un mar sense deixalles
Neteges de platja

Fa molt de temps que organitzem neteges de platges, litorals i submarines. Actualment ens enfoquem en la prevenció i en evitar que la brutícia i els residus arribin al mar. No obstant, encara tenim alguns projectes on les neteges són accions clau, sobretot per la conscienciació que ens permeten dur a terme.

Apunta’t a la propera neteja i ajuda’ns tant a recollir brossa i a sensibilitzar sobre aquest problema:

No hi ha cap neteja programada

dolphin-maresme-canyons-project
Dofins Metropolitans (i altra fauna marina prop de costa)

Fa temps que a SUBMON registrem dades dels dofins que visiten les nostres costes i també altres animals que la seva presència és rellevant, com taurons, tortugues o grans peixos pelàgics.

Fes-nos arribar els teus albiraments amb la major informació possible. Si pots incloure una foto millor i amb el teu permís la incorporarem a les xarxes socials.

Voluntariat

Les persones voluntàries son un fet diferenciador del tercer sector ambiental. A vegades, per volum de feina d’oficina i altres per feina de camp de projectes, sol·licitem l’ajuda de personal, que de forma voluntària ens dona un cop de mà.

En aquest apartat anirem publicant la sol·licitud de voluntaris a mida que sigui necessària.

Vols apuntar-te a la nostra llista de voluntaris? T’avisarem quan hi hagi un projecte que requereixi la teva col·laboració:

Donacions

Per descomptat, les donacions econòmiques també son una manera de participar en la nostra missió. L’equip de SUBMON treballa per a aconseguir fons destinats als nostres projectes de conservació, i des del 2008 ho estem aconseguint. Sovint, aquests fons permeten fer només una part de la feina dissenyada i per això les aportacions individuals ens permeten realitzar la totalitat del projecte.