Com pot col·laborar la teva empresa amb SUBMON?

PHAROS – Empreses Compromeses amb el Mar

Uneix-te al grup d’Empreses Compromeses amb el Mar, una iniciativa de SUBMON que vol ajudar a treballar per un futur marí més sostenible.

“El grup PHAROS vol fomentar la creació d’aliances amb empreses i entitats que vulguin involucrar-se en la conservació marina i treballar de manera conjunta per a donar a conèixer la rellevància que te per a les nostres vides el mantenir un ecosistema marí sa i ben preservat.”

PHAROS* neix com un punt de trobada per a aquelles empreses i entitats amb una sensibilitat real sobre el medi ambient general i el marí en particular. Pretén fomentar la creació d’aliances per involucrar-se en la conservació marina i treballar de manera conjunta amb l’objectiu comú de posar de manifest la rellevància que té en les nostres vides el fet de mantenir un ecosistema marí sa i ben preservat.

Ser membres de PHAROS no us costarà res més que les ganes de formar-hi part. Si us subscriviu, rebreu contingut exclusiu que de forma mensual preparem des de SUBMON, amb informació rellevant sobre problemes que afecten el nostre mar i recomanacions a diferents nivells de com es pot ajudar a minimitzar-los. Informació que, si ho trobeu oportú, podreu incorporar a la vostra comunicació interna, ajudant així a difondre el missatge.

Dins el grup PHAROS també es planteja la idea d’organitzar un esdeveniment anual de networking presencial amb totes les empreses del grup.

Treballar per un futur marí sostenible ens beneficia a tots i totes. Esperem poder trobar-nos en un espai com PHAROS.

 

*PHAROS és el nom d’una petita illa egípcia on per ajudar a tenir referències en la navegació es va fer construir una edificació que servis com a fita, el Far d’Alexandria. Més endavant i en època romana, es va usar també de nit amb una foguera i miralls a la part superior i per això el nom de  l’illa va donar origen al que ara coneixem com a Far.

Participació social

Com a empresa, tens moltes formes de col·laborar amb SUBMON. Pots participar en els nostres projectes i contribuir fent una aportació econòmica, de personal o de material per a la realització de les accions que desenvolupem. Aquestes són algunes de les activitats en que treballem actualment:

UCM_
Participa a la Ultra Clean Marathon

Apunta’t a la cursa amb el teu equip i destina la teva donació a SUBMON per a la conservació del medi marí segueix llegint>>

Tursiops, Tramuntana, Cet, Mar, Cría (3)
Campanya Dofins de Tramuntana

Aquest any volem donar continuitat al projecte i no perdre l’oportunitat de seguir treballant amb dofins i pescadors a la zona de Cap de Creus.

Properament

Captura de pantalla 2020-04-15 a las 12.31.39
Campanya “Donem-li llar al cavallet de mar”

Els cavallets de mar estan patint la pèrdua d’hàbitat i els efectes de la sobrexplotació del mar Mediterrani. Participa en aquesta campanya per a la seva conservació.

Properament

Tens material o recursos que vulguis donar a SUBMON? Posa’t en contacte amb nosaltres!

Creem la teva acció de sensibilització

Captura de pantalla 2020-04-07 a las 11.47.07
Programa una neteja de platja

Ajuda a la recol·lecció i categorització dels residus. Aquestes accions, a part de netejar les platges, contribueixen a conèixer l’origen dels residus trobats i per tant, saber quin tipus de brossa és el que més embruta aquesta platja.

Captura de pantalla 2020-04-07 a las 13.49.09
Apadrina un espai marí

Com a empresa pots promocionar i donar suport a les diverses accions locals en les que participem i que tenen com a finalitat millorar tant l’estat de conservació com l’ús que en fem d’aquests espais naturals.

Captura de pantalla 2020-04-07 a las 12.29.42
Crea la teva ruta natural

Descobreix amb el teu equip la diversitat marina que ens envolta. Coneix els problemes de conservació de les àrees litorals i pren consciència sobre la importància de la seva conservació.

Si vols que la teva empresa participi en alguna d’aquestes accions o tens una proposta diferent, contacta amb nosaltres: