Com pot col·laborar la teva empresa amb SUBMON?

Club d’Empreses Compromeses amb el Mar

 

Uneix-te al “Club d’Empreses Compromeses amb el Mar” de SUBMON i forma part de la comunitat del canvi que els nostres mars i oceans necessiten. Construim junts un futur marí sostenible!

El Club “Empresa Compromesa amb el Mar” pretén crear una aliança en la que l’Empresa i SUBMON aportin capacitats complementàries a la cadena de valors de cada organització, i que serveixi per a desenvolupar productes, projectes i serveis, que no es podrien fer per separat.

El resultat de l’aliança establerta crearà valor tant social com ambiental, i es centrarà en la millora de l’estat de conservació del Mar i en potenciar el coneixement de la influència que el mar té en nosaltres i nosaltres en ell.

Amb aquest Club “Empresa Compromesa amb el Mar”,  SUBMON busca trobar aliances amb empreses que tinguin una sensibilitat real amb la situació ambiental marina i que vulguin trobar una manera conjunta de treballar per a donar a conèixer la rellevància del mar en les nostres vides i re-adreçar els problemes actuals de conservació marina.

Cal destacar les competències i els recursos que des de SUBMON podem aportar a aquestes aliances, com són els coneixements especialitzats sobre el sector, la legitimitat davant els usuaris, els agents de la societat civil i les administracions, i l’accés als coneixements especialitzats del sector tant a gran escala com a nivell més local.

Les empreses del club i SUBMON oferiran les capacitats que falten per completar els models estratègics i organitzatius de cadascuna d’elles, i podran crear conjuntament nous i innovadors models d’incidència social i ambiental multiorganitzatius.

En aquestes aliances es destacaran els següents imperatius estratègics:

  • Les combinacions innovadores de recursos i aptituds entre l’empresa i SUBMON
  • La importància de fomentar la confiança en un nou model de col·laboració
  • L’adequació als objectius de totes dues organitzacions

Participació social

Com a empresa, tens moltes formes de col·laborar amb SUBMON. Pots participar en els nostres projectes i contribuir fent una aportació econòmica, de personal o de material per a la realització de les accions que desenvolupem. Aquestes són algunes de les activitats en que treballem actualment:

UCM_
Participa a la Ultra Clean Marathon

Apunta’t a la cursa amb el teu equip i destina la teva donació a SUBMON per a la conservació del medi marí segueix llegint>>

Tursiops, Tramuntana, Cet, Mar, Cría (3)
Campanya Dofins de Tramuntana

Aquest any volem donar continuitat al projecte i no perdre l’oportunitat de seguir treballant amb dofins i pescadors a la zona de Cap de Creus.

Properament

Captura de pantalla 2020-04-15 a las 12.31.39
Campanya “Donem-li llar al cavallet de mar”

Els cavallets de mar estan patint la pèrdua d’hàbitat i els efectes de la sobrexplotació del mar Mediterrani. Participa en aquesta campanya per a la seva conservació.

Properament

Tens material o recursos que vulguis donar a SUBMON? Posa’t en contacte amb nosaltres!

Creem la teva acció de sensibilització

Captura de pantalla 2020-04-07 a las 11.47.07
Programa una neteja de platja

Ajuda a la recol·lecció i categorització dels residus. Aquestes accions, a part de netejar les platges, contribueixen a conèixer l’origen dels residus trobats i per tant, saber quin tipus de brossa és el que més embruta aquesta platja.

Captura de pantalla 2020-04-07 a las 13.49.09
Apadrina un espai marí

Com a empresa pots promocionar i donar suport a les diverses accions locals en les que participem i que tenen com a finalitat millorar tant l’estat de conservació com l’ús que en fem d’aquests espais naturals.

Captura de pantalla 2020-04-07 a las 12.29.42
Crea la teva ruta natural

Descobreix amb el teu equip la diversitat marina que ens envolta. Coneix els problemes de conservació de les àrees litorals i pren consciència sobre la importància de la seva conservació.

Si vols que la teva empresa participi en alguna d’aquestes accions o tens una proposta diferent, contacta amb nosaltres: