Noticias/News/Notícies

SUBMON participa en un projecte per millorar la formació ambiental dels guies de busseig de la Costa Brava

on 8 d'Octubre de 2018

Al llarg del passat mes de setembre s’han dut a terme un total de 13 cursos de formació en diferents municipis de la Costa Brava, en els que han participat un total de 201 monitors/es, guies i directors/es de centres d’immersió.

El projecte “Formació de monitors i guies de busseig -ecoguies- per a la conservació dels hàbitats marins i d’interès pesquer de la Costa Brava” és una iniciativa de l’Associació de Centres Turístics Subaquàtics Costa Brava Sub i del Grup d’Acció Local Pesquer Costa Brava i està cofinançada pel Fons Europeu Marítim i de la Pesca.

Els objectius d’aquest projecte han estat, per un costat, donar a conèixer i posar en valor els hàbitats submarins i d’interès pesquer de la Costa Brava i, per l’altre, fomentar la pràctica d’un busseig més sostenible, per tal de garantir-ne la seva conservació. Per potenciar aquesta pràctica més respectuosa, el projecte s’ha centrat en fomentar les bones pràctiques i, sobretot, en formar i proporcionar eines a monitors/es i guies d’immersió per tal de poder prevenir i minimitzar els impactes sobre el fons marí.

Els cursos formatius s’han realitzat en 9 municipis pertanyents a la Costa Brava: Blanes, Cadaqués, l’Escala, l’Estartit, Palamós, Port de la Selva, Roses, Tossa i Vall-llobrega.

Share this post:
SubmonSUBMON participa en un projecte per millorar la formació ambiental dels guies de busseig de la Costa Brava

Related Posts

Take a look at these posts