Projectes

Treballs que fem a submon

Projectes de SUBMON

El nostre principal objectiu és millorar la relació entre la societat i l’oceà per a promoure l’ús sostenible del medi marí.

A través de 4 línies bàsiques, que inclouen diversos projectes, busquem desenvolupar i implementar plans d’acció que promoguin la conscienciació i conservació amb la finalitat de protegir tots els nivells de la vida marina.

PROJECTES DE CONSERVACIÓ I BIODIVERSITAT MARINA.

La biodiversitat marina és la diversitat de vida que abasta a tots els ecosistemes, espècies i poblacions marines.

A SUBMON treballem per a prevenir la pèrdua de la diversitat biològica del Mediterrani i dels oceans en general.

PROJECTES DE RESTAURACIÓ, MILLORA I MITIGACIÓ DE L’IMPACTE EN LES ESPÈCIES DELS ECOSISTEMES MARINS

SUBMON té projectes relacionats amb la mesura i mitigació de l’impacte de l’activitat humana en els ecosistemes marins.
Aquests impactes són la conseqüència de diferents activitats com els sistemes de fondeig de vaixells, la contaminació per abocament d’aigües residuals urbanes, la pesca i la construcció costanera, entre d’altres.
SUBMON desenvolupa avaluacions d’impacte ambiental, plans d’acció, campanyes,millores legislatives i l’elaboració de documents tècnics per a millorar la situació dels ecosistemes marins.

PROJECTES D’EDUCACIÓ AMBIENTAL I TALLERS FORMATIUS

A través de l’educació, amb un enfoc participatiu, busquem que els ciutadans que s’involucren en els nostres projectes i campanyes desenvolupin habilitats de pensament crític, consciència ambiental i s’empoderin.

Tots els projectes educatius de SUBMON estan dissenyats i implementats amb un objectiu principal: Crear un canvi real, respectuós i a llarg termini en la relació entre els diferents públics i l’oceà.

CUSTÒDIA MARINA I COOPERACIÓ PER AL DESENVOLUPAMENT

La conservació dels ecosistemes marins s’ha convertit en una prioritat no només per als científics, sinó també per als ciutadans i els responsables polítics.

SUBMON desenvolupa intervencions nacionals i internacionals, involucrant a diferents actors interessats en espais de debats multisectorials, amb la finalitat de desenvolupar solucions interdisciplinàries que ajudin a protegir i sensibilitzar sobre
les diferents espècies marines.

Àngels VillarProjectes