Noticias/News/Notícies

Neteja de la platja de l’Estartit amb la participació dels alumnes de l’Escola Portitxol

on 13 d'Agost de 2013

El proper mes d’octubre SUBMON, en col·laboració amb Fundación Biodiversidad, organitzarà una neteja de platja a l’Estartit al Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter.

Aquesta actuació ha estat una de les 22 seleccionades per  Fundacion Biodiversidad dins del “Programa Playas, Voluntariado y Custodia del Territorio”, dirigit a entitats de custòdia del territori amb l’objectiu de potenciar la participació ciutadana en la conservació de la natura.

La neteja es durà a terme amb la participació dels alumnes de primària de l’Escola Portitxol de l’Estartit i dels seus familiars, amb l’objectiu d’aproparlos als problemes de conservació de les àrees litorals i sensibilitzar-los sobre la importància de la seva conservació.

Playa en L'Estartit frente a las Islas Medas

Platja en L’Estartit, amb les Illes Medes al fons

Alumnes i familiars es repartiran en grups per zones de la platja on recolliran la brossa alhora que categoritzaran i anotaran  el tipus de residu. Això permetrà classificar la brutícia i, depenent del seu origen, conèixer quin tipus de brossa és el que més embruta aquesta platja.

Amb tota aquesta informació tècnics de SUBMON conjuntament amb els escolars elaboraran  un document de bon comportament dirigit als usuaris de la platja.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí.

Share this post:
rootNeteja de la platja de l’Estartit amb la participació dels alumnes de l’Escola Portitxol