Noticias/News/Notícies

L’Àrea Protegida de les Illes Medes i SUBMÓN celebren el Dia europeu dels Parcs Naturals

on 26 de Maig de 2008


El 24 de maig es celebrava el dia Europeu dels Parcs Naturals, en commemoració a la creació dels primers parcs naturals d’Europa, que es van crear a Suècia el mateix dia de l’any 1909.

L’Àrea Protegida de les Illes Medes va realitzar unes jornades educatives pels escolars de l’Estartit, població situada davant d’aquesta reserva marina, amb l’objectiu de donar a conèixer la importància de la conservació dels espais naturals.

L’activitat principal va consistir en una xerrada audiovisual, dissenyada per l’equip d’Educació Ambiental de SUBMÓN, que va tractar la biodiversitat i la contaminació marina entre el nens de 5 i 6 d’ESO l’escola el Portitxol de l’Estartit. També es va realitzar un taller sobre contaminació acústica, que va ajudar a comprendre com afecta el soroll als animals marins, un tipus de contaminació que no es percep a simple vista.

L’Àrea Protegida va repartir entre els escolars una bossa commemorativa i el pòster divulgatiu de noves espècies marines, editat pel Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya.

Desprès de la xerrada l’equip de SUBMÓN va acompanyar als nens a una sortida en vaixell amb fons de vidre per a observar els diferents hàbitats, tant marins com terrestres que es poden trobar al voltant del conjunt d’illes que formen aquest espai marí protegit.

Share this post:
rootL’Àrea Protegida de les Illes Medes i SUBMÓN celebren el Dia europeu dels Parcs Naturals

Related Posts

Take a look at these posts