Noticias/News/Notícies

Incorporació de nou personal

on 18 de Novembre de 2019

 

El passat 31 d’octubre gràcies a la subvenció atorgada pel SOC – Servei d’Ocupació de Catalunya de la Generalitat de Catalunya – s’han incorporat al nostre equip l’Abdoulaye Bailo Diallo i la Sara Fernández Grau.

Aquests Contractes de treball s’han efectuat d’acord amb les condicions establertes en l’Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol, cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu – Unió Europea – 2014/2020, amb un cofinançament del 91,89% “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur”.

L’Abdou és titulat del CFGS en Administració i Finances, en l’Institut de Torre de Malla (Barcelona). Especialitzat en el Grau de Relacions Laborals.  La feina que desenvolupa a SUBMON s’emmarca dins l’àrea d’Administració i de Recursos Humans.

La Sara és graduada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. Especialitzada en el Postgrau de Disseny Gràfic. La feina que desenvolupa a SUBMON s’emmarca dins l’àrea de Comunicació i Màrketing.

 

 

Share this post:
SubmonIncorporació de nou personal