Noticias/News/Notícies

SUBMON, un dels tres finalistes dels premis Barcelona Capital Emprenedora

on 22 de May de 2009

Els premis Barcelona Capital Emprenedora han reconegut, per onzè any consecutiu, la iniciativa emprenedora i la innovació de les noves empreses de la ciutat i de la seva àrea d’influència per contribuir al desenvolupament econòmic i, al mateix temps, a la creació de llocs de treball.

Un total de 190 projectes empresarials s’han presentat a l’actual edició dels premis Barcelona Capital Emprenedora. El Jurat ha escollit SUBMON com una de les 3 empreses finalistes per a  la Competició Pla d’Empresa, on es premia la idea de negoci basada en una activitat  innovadora.

Un moment de l’acte, quan Submon es presentada com a finalista dels premis

El Pla d’Empresa elaborat per SUBMON,  presenta un nou concepte de treballar vers el medi ambient marí, amb el desenvolupament de projectes ambientals amb els que es dona un servei integral, tant a l’empresa privada com pública, en l’assessorament, execució i desenvolupament d’accions i campanyes relacionats amb la conservació i gestió del medi marí.

Quatre membres de SUBMON van assistir a l’acte de lliurament dels premis

La cerimònia d’entrega de premis va ser presidida per l’Alcalde de Barcelona, Jordi Hereu,  amb la presencia del Conseller d’Innovació, Universitat i Empresa de la Generalitat de Catalunya, Josep Huguet; el Tinent d’Alcalde d’Hisenda i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barcelona i President de Barcelona Activa, Jordi William Carnes; el President de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls; la Sotsdelegada del Govern a Barcelona, Montserrat Garcia Llovera; i, el Director General Adjunt Executiu de “la Caixa”, Marcelino Armenter.

Fotografía de cloenda amb tots els finalistes dels premis

SUBMON ha desenvolupat el seu pla d’empresa  amb el suport d’un dels programes de Barcelona Activa, “Idees Madures”, d’on ha aconseguit obtenir el certificat de viabilitat i ha estat valorat com una de les iniciatives més innovadores de les presentades.

Veure impacte mediatic als mitjans

El País

Ajuntament de Barcelona

Noticiesdot

 

 

 

Share this post:
rootSUBMON, un dels tres finalistes dels premis Barcelona Capital Emprenedora