Noticias/News/Notícies

SUBMON present en el “VI Simposium Kete: Depredadores”

on 21 de April de 2008


Un dels biòlegs de l’equip de SUBMÓN, Àlex Bartolí, va ser un dels ponents convidats per l’associació Kete per a realitzar una ponència dins del marc del VI Simpòsium que aquesta entitat ha organitzat a la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona els passats 18, 19 i 20 d’abril.

El tema central d’aquest simpòsium va ser el de “Depredadores” i es va centrar en Orques i Taurons, i va contar amb la presència d’investigadors tant nacionals com internacionals. SUBMÓN hi va participar presentant una ponència sobre “Biodiversitat, ecologia i problemes de conservació d’elasmobranquis”. Ponència que es va centrar en la biodiversitat d’espècies de taurons i rajades de la Mediterrània, aspectes principals de la seva ecologia, les causes de regressió que els afecten, el nivell de protecció legal i les possibles solucions que caldria aplicar per tal de corregir la situació de greu amenaça que pateixen aquests animals.

Des de SUBMÓN, volem agrair el tracte i les atencions rebudes pels organitzadors del simposium, que va ser immillorable.

Share this post:
rootSUBMON present en el “VI Simposium Kete: Depredadores”