Noticias/News/Notícies

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí retira els morts de la Cala Montgó, gracies a un ajut del departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya.

on 2 de October de 2009

SUBMÓN ha efectuat, per a l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, la gestió de la retirada dels morts de fondeig abandonats de Cala Montgó, situada al Baix Empordà (Girona), i el posterior seguiment de la pradería de posidonia.

Els fondeigs abandonats, fan malvé el fons marí i la pradería de posidonia, per la qual cosa l’Ajuntament del municipi ha decidit utilizar a partir d’ara fondeigs ecològics.

Aquest projecte s’ha dut a terme gracies al finançament del Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya.

Veure noticies relacionades

http://www.lamalla.cat/infolocal/girona/article?id=295538

http://www.diaridegirona.cat/comarques/2009/09/24/retiraran-fondejos-que-malmeten-fons-cala-montgo/359295.html

http://www.naciodigital.cat/gironainfo/noticia/10580/retiraran/fondejos/embarcacions/abandonats/cala/montgo

http://www.9diari.es/index.php/catalunya/catalunya-societat/5966-retiren-els-fondejos-dembarcacions-abandonats-a-cala-montgo-que-des-de-fa-30-anys-malmeten-la-posidonia

http://www.torroella-estartit.cat/inici/informacio-municipal/noticies/531-lajuntament-retirara-els-fondejos-dembarcacions-que-afecten-la-praderia-de-posidonia-de-cala-montgo.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share this post:
rootL’Ajuntament de Torroella de Montgrí retira els morts de la Cala Montgó, gracies a un ajut del departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya.