Noticias/News/Notícies

El projecte de Custòdia Marina “Els canyons del Maresme” es promou a la Fira del Mar de Badalona

on 6 de June de 2011

El passat diumenge 5 de juny, SUBMON va participar a la Fira del Mar de Badalona, que es celebra cada any, coincidint amb el dia mundial dels oceans. Es va promoure el projecte de custòdia marina “canyons del Maresme” que l’entitat du a terme amb la Generalitat de Catalunya, amb l’objectiu de promocionar i conservar una àrea marina d’especial importància pels cetacis.

Fira del Mar de Badalona

SUBMON va assistir a la Festa del Mar per tal de poder fer difusió del projecte de Custòdia Marina de l’Àrea de Canyons del Maresme i informar als ciutadans que s’hi van acostar de la riquesa natural de la zona, en especial, pel que fa a la presència i la necessitat de preservació dels cetacis que s’hi poden trobar, que són uns dels valors ecològics de més importància. Així, és van explicar les diferents accions de custòdia encaminades a promoure la conservació d’aquesta àrea mitjançant la implicació dels diferents usuaris (pescadors, clubs nàutics), governs locals i administracions competents.

Stand de Submon a la Fira del Mar de Badalona

Paral·lelament, es van realitzar contactes amb particulars interessats en col·laborar a través de l’aportació de dades d’albiraments de cetacis que es puguin obtenir mentre naveguen amb els seus vaixells particulars. Aprofitant que ja s’ha iniciat la temporada de bon temps volem convidar a tothom que surti a navegar per la zona a implicar-se en aquest projecte de custòdia. Tots aquells que hi estiguin interessats, només s’han de posar en contacte amb SUBMON i us enviaran la informació sobre les diferents formes de col·laboració amb aquest projecte.

Les diferents vies de contacte per participar en aquest projecte són mitjançant el correu electrònic [email protected] o el telèfon 93 213 58 49.

La Festa del Mar de Badalona, presenta un punt de trobada de persones i entitats vinculades amb el mar com pescadors, centres de recerca i de salvaguarda del litoral, entitats recreatives i esportives, centres educatius i ONGs. La Festa es desenvolupa en diversos espais de la ciutat on, prop de 25 entitats diferents, presentaven els seus projectes, promocionaven les seves activitats i realitzaven tallers educatius pels més petits.

Share this post:
SubmonEl projecte de Custòdia Marina “Els canyons del Maresme” es promou a la Fira del Mar de Badalona