Noticias/News/Notícies

Es presenta SUBMÓN a l’alcalde de Barcelona , el Sr. Jordi Hereu, dins el marc d’iniciatives emprenedores de Barcelona Activa

on 27 de Febrer de 2009

SUBMÓN ha presentat, en un acte presidit per  l’alcalde de Barcelona, l’excel•lentíssim sr. Jordi Hereu, la idea de projecte que duu a terme com a consultoria ambiental, especialitzada en medi marí. El projecte SUBMÓN neix de la necessitat de donar solucions viables i tècniques als problemes ambientals generats en el medi marí, així com per a desenvolupar projectes integrals  per a fomentar la responsabilitat social corporativa.

L’alcalde de Barcelona, el sr. Jordi hereu, durant l’acte de presentació a Barcelona Activa

La presentació d’aquesta i altres iniciatives ha tingut lloc en la nova seu de  Barcelona Activa, on es desenvolupen  i  impulsen idees per a transformar-les en empreses. El nou centre, que va visitar l’alcalde, consta de més de 1000m2 de superfície, acull 4 aules de formació, varis punts d’assessorament i informació, un centre de recerca de finançament i un espai pre-incubadora. En aquesta plataforma es  treballa cada dia per tal de donar a les idees emprenedores una sortida viable en el mercat.

El Director de Submón, el Dr. Manel Gazo durant la presentació a l’alcalde, el sr. Jordi Hereu

Segons l’informe que va presentar durant la Jornada, el sr. Jordi Hereu, el 60 per cent dels projectes d’emprenedors que l’any passat va acompanyar l’agència de l’Ajuntament de Barcelona pel desenvolupament local, Barcelona Activa, es van constituir en empresa. Durant el 2008 es van crear 710 empreses que van generar 1400 llocs de treball.

Durant la seva visita al centre, Hereu ha animat als barcelonins i als catalans a impulsar les seves idees empresarials, com una sortida a la crisi i ha instat a Barcelona a apostar per créixer amb taxa emprenedora.

SUBMÓN, que ha desenvolupat el seu pla d’empresa  gràcies al suport d’un dels programes de Barcelona Activa, “Idees Madures”, ha arribat a obtenir el certificat de viabilitat i és una de les actuals propostes més innovadores, que va ser escollida com una de les idees a ser presentades.

Share this post:
rootEs presenta SUBMÓN a l’alcalde de Barcelona , el Sr. Jordi Hereu, dins el marc d’iniciatives emprenedores de Barcelona Activa