Equip: Socis SUBMON

Carla Álvarez Chicote

Carla Álvarez Chicote

Àlex Bartolí

Àlex Bartolí

Eva Flores

Eva Flores

Manel Gazo

Manel Gazo

Mariluz Parga

Mariluz Parga

Jordi Sánchez

Jordi Sánchez

Equip: Tècnics SUBMON

Andreu Dalmau

Andreu Dalmau

Ambientòleg i Màster en "Ciències del mar: oceanografia i gestió del medi marí". A SUBMON® participa en projectes relacionats amb l'estudi i la conservació d'hàbitats submarins i amb l'educació ambiental.

Alba Tojeiro

Alba Tojeiro

Biòloga i Màster en Oceanografía i Gestió del Medi Marí. A SUBMON® participa a l’àrea de projectes de conservació, divulgació i educació.

Laura Busquier

Laura Busquier

Biòloga i Màster en Gestió de Costes per l’Ulster University (Regne Unit). La feina que desenvolupa a SUBMON® és de suport tècnic en el desenvolupament de projectes europeus relacionats amb l’ús i l’aprofitament sostenible del medi marí, aquestes tasques s’emmarquen dins el projecte Wildsea.eu. Aquest Contracte de treball s’ha efectuat gràcies a la subvenció atorgada per la la Generalitat de Catalunya pel SOC – Servei d’Ocupació de Catalunya – i d’acord amb les condicions establertes en l’Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol, cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89% “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur”.

Mireia Peris

Mireia Peris

Psicòloga i Màster en Direcció de Comunicació Corporativa. A SUBMON® participa a l’àrea de comunicació y màrqueting. Aquest Contracte de treball s’ha efectuat gràcies a la subvenció atorgada per la la Generalitat de Catalunya pel SOC – Servei d’Ocupació de Catalunya – i d’acord amb les condicions establertes en l’Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol, cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89% “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur”.

Equip: Experts SUBMON

Sandra Andraka

Sandra Andraka

Julia Vera

Julia Vera

Roger Parés

Roger Parés

Manuel Castellote

Manuel Castellote

Rafael Gargallo

Rafael Gargallo

Equip: Col·laboradors SUBMON

Oscar Pauner

Oscar Pauner

Biòleg marí i Màster en "Ciències del mar: oceanografia i gestió del medi marí". A SUBMON® participa en projectes relacionats amb l'estudi de cetacis i amb el sector pesquer a la Costa Brava.

Cristina Pastor

Cristina Pastor

Biòloga i Màster en "Gestió i conservació de la biodiversitat". A SUBMON® col·labora en projectes d'estudi de cetacis i amb el sector pesquer al llarg de la Costa Brava.

Ignasi Nuez

Ignasi Nuez

Biòleg i Màster en "Gestió i conservació de la biodiversitat". A SUBMON® col·labora en projectes relacionats amb l'estudi de cetacis i amb el sector pesquer de la Costa Brava.

Coneix els serveis de SUBMON

SUBMON: Serveis
SubmonEquip