Noticias/News/Notícies

L’Ajuntament de Barcelona i SUBMON organitzen sortides populars per a conèixer l’àrea de custòdia marina “Els Canyons del Maresme”

on 21 de June de 2011

L’Ajuntament de Barcelona, va organitzar, a través de SUBMON i dels seus equipaments d’educació ambiental de la Fabrica del Sol i el Centre de la Platja, un cafè tertúlia  sobre dofins i balenes dels nostres mars, dins del cicle de xerrades trimestrals, que actualment es centren en biodiversitat. A l’acte hi van assistir més de 30 ciutadans, que van participar activament donant la seva opinió o realitzant preguntes d’interès.

Xerrada al Centre de la Platja

A través de l’activitat, l’Ajuntament de Barcelona va oferir 10 places per a realitzar unes sortides per a visitar l’àrea de custòdia marina dels “Canyons del Maresme”, que es promou conjuntament entre SUBMON i la Generalitat de Catalunya.

Activitats de custòdia marina a Canyons del Maresme

Activitats de custòdia marina a Canyons del Maresme

Dues imatges de les sortides populars des de Barcelona

El cap de setmana del 18 i 19 de juny es van dur a terme les sortides amb els guanyadors del sorteig, a bord del veler “Onas”. Tot i que les condicions meteorològiques no va permetre realitzar albiraments de dofins o balenes, els participants van gaudir d’una jornada a mar, on van rebre la informació dels valors ecològics de l’àrea, i van participar en les tasques de presa de dades que l’entitat duu a terme a la zona.

Share this post:
rootL’Ajuntament de Barcelona i SUBMON organitzen sortides populars per a conèixer l’àrea de custòdia marina “Els Canyons del Maresme”