Noticias/News/Notícies

El Parc Natural de Cap de Creus celebra el seu desè aniversari

on 29 de Setembre de 2008

El passat dia 27 de setembre va tenir lloc, al Teatre Municipal de Roses, l’acte de celebració “10 anys del Parc Natural de Cap de Creus – 10 anys de protecció”.

L’acte va comptar amb l’assistència de la Sra. Núria Buenaventura, Directora General de Medi Natural del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, de la Sra. Victoria Riera, Directora del parc Natural de Cap de Creus i de la Sra. Magda Casamitjana, Alcaldessa de Roses.

Durant l’acte es va presentar per primer cop de forma oficial el documental “Cap de Creus, un mar per descobrir”, produït per la Universitat de Girona amb el suport de la Generalitat de Catalunya i amb col•laboració d’altres entitats, entre elles Submón. Amb aquest documental, el Parc natural de Cap de Creus vol promocionar els valors de la biodiversitat biològica de la zona, així com les feines d’investigació que s’hi realitzen.

 L’obra musical “Cap de Creus”, de l’autor Jesús Moix va oficialitzar la cloenda de l’acte amb un espectacle musical, que barrejava la música de diferents instruments musicals amb fotografies dels diferents racons de Cap de Creus, algunes fetes pels tècnics de Submón Jordi Sanchez i Àlex Lorente.

Des de Submón volem agrair a la direcció del Parc Natural la invitació a participar en l’acte de celebració del desè aniversari d’un dels espais naturals més importants de Catalunya.

Share this post:
rootEl Parc Natural de Cap de Creus celebra el seu desè aniversari

Related Posts

Take a look at these posts